Why so delicious?
(Frysta) Bananer doppade i mörk choklad toppad med cashewnötter = delish!
Perfekt att bjuda andra på eller äta själv (notera: jag) Gott & enkelt att göra och inte så värst onyttigt heller om man använder mörk choklad.
Recept:
Du behöver
2 st bananer
Ca. 100g (mörk) choklad (Jag tror 100g borde räcka, gick på magkänslan lol)
1/2 - 2 dl nötter (Cashew/jord/hasselnötter alt. Mandel)
• Skala och dela bananerna i lagom storlek lägg på en tallrik
• Lägg de i frysen (ska räcka med 20-30 min men jag hade de i frysen längre)
• Smält chokladen med vattenbad
• Hacka nötter
• Ta ut tallriken med bananer
• Häll lite av de hackade nötterna på en bricka med bakplåtspapper på
• Doppa bananerna i den smälta chokladen, lägg på brickan, toppa med nötter
• Voilá!
Du behöver
2 st bananer
Ca. 100g (mörk) choklad (Jag tror 100g borde räcka, gick på magkänslan lol)
1/2 - 2 dl nötter (Cashew/jord/hasselnötter alt. Mandel)
• Skala och dela bananerna i lagom storlek lägg på en tallrik
• Lägg de i frysen (ska räcka med 20-30 min men jag hade de i frysen längre)
• Smält chokladen med vattenbad
• Hacka nötter
• Ta ut tallriken med bananer
• Häll lite av de hackade nötterna på en bricka med bakplåtspapper på
• Doppa bananerna i den smälta chokladen, lägg på brickan, toppa med nötter
• Voilá!