Do not give up, the beginning is always the hardest

 

Hemma om drygt 1h, ska bli så sjukt skönt att få komma hem!

Hade en sjuk morgon i lördags...ni anar inte...
Vaknade 04:25 i lördags men somnade om för att det fortfarande var 5 min kvar innan halv, inte smart gjort, vaknade inte förrän 04:51, gr8t! Riktig tur att jag hade gjort håret kvällen innan! Nu var det bara att sminka sig.

06:05 satt vi alla i bilen på väg till färjan som skulle ta oss till Sandefjord där tävlingen hölls. Färjan gick 07:45
Bara några minuter efter åkt från huset, märker Andreas mamma att hon glömt sin handväska i köket, tur nog att hon kom på det tidigt och inte när vi var halvvägs. Vi vände och åkte tillbaka till huset för att hämta väskan. Efter vi hämtat väskan var vi äntligen på väg igen, men långt hann vi inte....för plötsligt blev vi stoppade av den norska polisen...what did we do wrong now?
När vi gick ut för att fråga dem vad problemet var så åkte de bara iväg, like wtf?! Klockan var redan 06:25

Det slutar inte än, nej nej, självklart skulle vi bli stoppade av poliser igen...och vägen till färjan var...ja som ni kanske kan gissa, avstängd, vilket resulterade med att vi missade vår färja med 5 min...bara att vänta på nästa som går 07:30.

07:30 var vi äntligen på färjan!
Halva tiden på färjan + hela bilresan till tävlingslokalen satt Andreas och stenade mitt hår, duktig kille! Inte lätt att försöka limma fast små stenar när det guppar som tusan.
08:20 var vi äntligen framme vid tävlingslokalen och då var det bara att hämta nummerlappen och gå raka vägen till omklädningsrummet och byta om.
Värma upp hann vi inte heller göra ordentligt då tävlingen startade 09:00 och vi skulle ut 09:10...aish~

Jag vet inte vilken placering vi fick, väntar fortfarande på att de ska ladda upp våra resultat! I'll tell you later!

Dansmässigt tycker jag att vi gjorde bra ifrån oss, speciellt med tanken på att det är vår andra tävling i A-klass och första tävling utomlands.
Vi gick varken vidare från kvartsfinalen eller från redance (är som en andrachans för alla som inte gått vidare) inte oförväntat direkt, men vi kämpar på!

 




❀NAMN❀:
❤?

E-P❀ST:

BL❀GG:

VAD HAR DU PÅ ❤?: