Scorett Ikano

Yeeeeeees! Har lust att hoppa av tunnelbanan, åka hem, skippa föreläsningen och hämta mina skor hos posten. Varför kunde de inte kommit fram lite tidigare?

On the table

Är min kursbok någon form av tron eller? 서울

Har gått och blivit kär i den här tröjan! The print! Alltså jaaaa! 
Come to me!
❤️

MBMJ

Belönade mig själv en liten sak - ett par örhängen - för att ha klarat tentan! Perfekta tillfället att köpa dem, ett par guldiga från MBMJ. Har länge letat efter ett par örhängen att matcha med mitt MBMJ halsband i créme, och dessa passar perfekt! 
Bild från Jackieshops @ IG

Humöret är på topp

Dagen började inte särskilt bra, sov på tok för lite i natt vilket gjorde det helt omöjligt för mig att koncentrera och hålla mig vaken under morgonens föreläsning. En powernap och några samtal senare så mår jag tuuusen gånger bättre! Dålig start på dagen, med ett betydligt bättre avslut. 

- Fick veta att jag blivit godkänd på min första tenta! Wohooo!
- Scorett i Linköping hade skorna i 36 så ringde och gjorde en beställning på dem! Har jag tur så får jag de i början på nästa vecka! 
- VIXX vann Show Champion med ERROR! Jag är sååååååå stolt & glad!

❤️


Besvikelsen

Varför måste 36:orna vara slut online och i alla butiker i hela Stockholm?
Åkte till Kista efter min föreläsning i hopp om att de skulle ha 36:or kvar (stod ifl det på hemsidan), när jag väl är där så säger expediten att de inte har några 36:or utan att de fått in fel storlek, 35:or istället...och att de inte kommer få fler leveranser av den här modellen.....fy vilken besvikelse.
Fick veta att det tydligen ska gå att lägga en beställning hos Scorett i andra städer, men att det tillkommer en avgift på 150kr. Jag är mer än beredd på att betala dessa pengar, jag VILL ha dessa skor, orkar verkligen inte fortsätta leta efter ett par ankelboots, alldeles för tidskrävande.
 
 

The famous

Äntligen så är min första tenta över! Kan ju inte säga att det gick superbra, vet inte vad jag kunde gjort bättre, pluggade som en galning...gissar på att jag inte hittat den rätta studietekniken än. Äsch, nu finns det inte så jättemycket som jag kan göra, bara att vänta på resultatet. 
Vi drog i alla fall ~20 pers och firade att tentan var över med lunch i Söderhallarna och sedan öl på The famous. Mycket bra avslut på denna dag!
Dagens horoskop 13/10


Tentamen

Har världens jävla stress just nu, min första tenta är nu på tisdag och jag har nog aldrig känt mig så "oförberedd" som nu. 
The Earth System Science. 
2 och 1/2 vecka, 16 kapitel - 480 sidor. 
Hur ska det här gå? Har varit med på varenda föreläsning, har läst allt man ska ha läst, skrivit sammanfattningar, men nu i slutändan så minns jag ändå ingenting. Har jag verkligen inte lyckats ta in något av det vi gått igenom och av det jag läst? Och nej det är inte så att det är tråkigt. Jag tycker ärligt talat att det vi läst om hittills har varit jätteintressant, och blir därför så sjukt jävla frustrerad över att ingenting fastnar. Ligger i sängen och har absolut ingen aning om hur jag ska gå till väga, suck, finns inte så mycket jag kan göra åt saken, godnatt mina vänner.

Catch up

Kort summering av helgen:

Tog och mötte upp mina fina tjejer för första gången sen i somras. Middag, fika och en massa skitsnack, kan det bli bättre?

Jobbade & åt bullar, kanelbullens dag hallå, och spenderade resten av helgen hemma hos syster. Plugg & filmmys
Morgonmys med lillskiten


Tidsbrist

Var är all tid? 
Har fyra kapitel som jag måste läsa samt två och ett halft kapitel att sammanfatta tills imorgon. Kylskåpet är nästintill tomt så handla är ett måste idag och middag får vi inte heller glömma, suck 
Bara att börja beta av lite i taget 

Högljutt

Här på Espresso house, bland alla pratglada och fikande människor hittar ni mig, ensam. Eller inte så ensam med mitt anteckningsblock och surfplatta. Har börjat hänga på EH mer regelbundet sen den andra kursen startade, spenderar nästan mer tid här än vad jag gör hemma, hjälp!