Friskis&Svettis

Jag måste börja träna oftare, shit asså. Körde ett pass nu på morgonen @Friskis och jag höll på att dö, trodde inte det skulle vara så jobbigt! Lär ha världens jäkla träningsvärk imorgon, weehoo!

tumblrshit~

Nike Duffel Bags

Eftersom jag köpt gymkort (weho!) så tänkte jag att det kunde vara bra att ha en sportväska också, lite jobbigt att springa omkring med en handväska inte sant? 
Till mitt lilla problem, vet absolut inte vilken modell jag ska köpa (I-landsproblem, tack jag vet) vilken skulle ni köpt och varför? (bortse från priset)

Nike Varsity Duffel Bag 
Nike Brasilia Duffle Bag

(Bilder tagna från google, sportamore)

Adventurous
Jag vill INTE det här

Jag är INTE redo att växa upp. 


Dagens horoskop 19/2-14
Mysdag på stan

Efter att ha pluggat matte hela gårdagen så kändes det helt okej att åka in till stan idag. Alltid lika mysigt att åka in med mamma, lunchade först på Jensen's och gick sedan runt i olika butiker. Vid 15:00 åkte hon på möte och jag gick till Zara för att kolla efter ett par nya svarta jeans (mina gamla jeans sprack på tre olika ställen, alla vid grenen...så det var på tiden att jag köpte nya). Hittade inga passade jeans inne på Zara men kom istället ut nöjd och glad med två nya tröjor. Jakten på jeans fortsatte och hittade till min förvåning ett par jeans från H&M som faktiskt satt bra. Brukar aldrig köpa jeans från H&M då de antingen är för långa i benen eller för smala i midjan. 

Idre levererar part 2

Torsdagskväll

Mysmiddag med mamma & pappaNu kör vi!
Vadå spara pengar?

Beställde precis två par klackskor från Nelly(members)!
Ett par som jag spanat in ganska länge (till dansen) som var nedsatt till 69kr! Och det andra paret, ja det var nog lite mer av ett spontan-köp, haha! Beställde båda i 36 och hoppas verkligen på att de passar, orkar inte det här med att byta fram och tillbaka...
Var ju tvungen att byta den svarta klänningen jag beställde för ett tag sen, strl S var alldeles för liten, kunde knappt få på mig den över axlarna så det var bara att skicka tillbaka den och beställa en storlek större.


Idre levererar


P.S 
Det kommer fler bilder! A-F

Jag hoppas du inte har något emot att jag postar detta på min blogg! Håller verkligen med dig!

"Det är mycket snack om betyg nu, eller okej det har väl alltid varit massa prat och jag vet inte vad kring det med betyg. Jag tycker det är helt sjukt att en bokstav kan vara så himla laddad med antingen positiva eller negativa känslor, för att det enligt mig inte är något mer än en ynka bokstav på ett papper.
Och jag har känt och känner fortfarande till en del en sån där osynlig tyngd över mina axlar varje gång det här med betyg tas upp. Jag tror att det kan bero på att jag, och jag tror många andra, har lärt sig att förknippa de där bokstäverna med hur smart man är. Att betyg på något sett är = intelligens.
Och jag tycker att det är sjukt att det för min del har gått så långt att jag har börjat ifrågasätta hur smart jag är baserat på vilka betyg jag har i olika skolämnen. För betyg är påhittat, det är och förblir bokstäver på papper eller i mail. Jag tror att jag lätt glömmer bort det och egentligen så kan man ju vara hur jäkla korkad som helst och ändå ha toppbetyg samtidigt som man kan vara ett jävla geni och inte ens gå ut skolan.
Det känns inte som att skolan har något med lärande att göra längre, utan det känns mer som att det bara är betygen som räknas. Inte vad du faktiskt lär dig.
Och jag känner att jag måste komma ut ur tänket att betygen jag får är ett slags bevis på hur smart jag är. 
Tror också att det skulle underlätta för många andra!"

Re-post


Idre

DÅ VAR VI ÄNTLIGEN PÅ VÄG MOT IDRE!
Är så sjukt taggad! 
Åka bräda, gå på afterski och umgås med sköna människor, har en känsla att det här kommer bli en bra helg.Blurred Lines


Såhääääääär duktiga asså jag orkar inte

Ärr

Ajhelvetesjävlafanskap!
Brände mig två gånger på min locktång för inte så länge sedan, ser redan nu att jag kommer få två ärr, ett på armen (3cm) och ett på mitt högra pekfinger, svider som tusan. Hoppas verkligen på att de kan försvinna men läste nyss på olika forum att det ska vara svårare för ärr som sitter på armar/ben att försvinna...men skitkul