MösspåtagningMin fina klass 
 

Nike air force 1 mid

My new babies


Guess the country

Lite smått av det som mamma köpte med sig till mig från Japan. Allt annat får ni se en annan gång!


Mother and daughter time

Spenderade dagen inne i stan med min fina mamma, hjälp vad jag saknat den kvinnan. Att vara bortrest i en månad och lämna mig ensam hemma är inte okej ahah..
Hade det riktigt mysigt! Att äntligen få umgås med mamma och samtidigt njuta av det finfina vädret inne i stan, luncha i mood gallerian (gott vare!) och komma hem med ett par skor som jag kollat in ett bra tag (visar i ett separat inlägg). Dagen kunde inte ha blivit bättre.Celebrating

Firar att det är helg samt att MA5 kursprovet-, SV NP- och halva MA4 provet är över!! Kan äntligen ta och slappna av, fy tusan vilken hektisk vecka det har varit...

- Muntliga delen av MA4 
- Opponering
- MA4 NP
- ENG NP
- SAM-prov 
Efter dessa prov så är det inte långt kvar till studenten, alltså shit!  

Dagens horoskop 16/4-14

Jag kunde inte sagt det bättre själv 

Det var som fan

Vaknade upp imorse av att jag var så himla törstig och att halsen brändes så in i helvete. Haft rethosta sen några dagar tillbaka och på förbättringsväg är jag verkligen inte! Förutom att börja morgonen med konstanta hostattacker och en dunkande huvudvärk, så hade jag dessutom tappat rösten...stabilt när man ska jobba! Strepsils och Ipren, mina räddare i nöden, hur hade jag överlevt den här dagen utan dem?

Tyg.se

Mitt tyg has arrived!! Beställde tyg förra veckan och DHL levererade mitt paket idag! Snabb leverans, jättefina tyger och extremt prisvärt, 110kr för 4,5m tyg liksom! Det enda som fattas nu är två vita T-shirtar, sen så kan jag börja sy på min dräkt till skivan! 


You too fat
Skärrad

En panik- och gråtattack senare så mår jag lite bättre.
Kan du tänka dig, att din nära vän smsar dig och frågar om du sett din katt på ett tag och sedan säger att hon precis sett en, en som liknar din ligga död vid vägkanten? Kan ni tänka er paniken som uppstår?
 
Slängde på mig ett par mjukisbyxor, min dunjacka och bokstavligen sprang till bilen och körde till platsen hon sett katten. Väl framme så ser jag bara en stor svart hårboll och tårarna går inte att hålla in längre. Helt panikslagen och ensam står jag där, på vägkanten med bilar som swischar förbi och försöker ta reda på om det är min katt eller inte. Är det verkligen Cosmos som ligger framför mina fötter?

Några samtal och kramar senare är allting utrett, det är inte cosmos som blivit påkörd, det är någon annan stackares katt...
Katten som blivit påkörd var inte märkt i vänster eller höger öra, vilket Cosmos är. Dessutom så hade jag för inte så många dagar sedan klippt bort en stor tova på honom (så att huden syntes) men det gick inte att se någonstans på den påkörda katten.

Fast än jag vet att det inte är Cosmos, det kan inte vara han, som blivit påkörd så är jag orolig, just för att han nu, 5h senare fortfarande inte kommit hem...

10/4

http://www.veckorevyn.com/LOL/22-saker-bara-vi-som-ar-korta-forstar
Alltså 20, 21, 22...haha jag orkar ejjjj!

Hur skriver man?

Extremt skönt att få ta en nap på 3h, skulle dock suttit fint med några till, är fortfarande helt seg i huvudet från imorse. Hade svenska nationellaprov från 8:30 till 12:30 imorse och jag kan säga att jag är oerhört glad över att vi fick skriva på datorer och inte behövde skriva för hand denna gång, underlättade verkligen skrivandet! I feel bad for you gaiz som var tvugna att skriva för hand....
Trots det tråkiga ämnet Hur skriver man? så lyckades jag kläcka ur mig nästan över 800 ord, trodde verkligen inte jag skulle skriva så mycket! Till en början hade jag svårt att komma på hur/vad jag skulle skriva och därför svårt att komma upp i 600 ord....men när jag väl överskridit 600 ord känndes det som att jag bara skrev någon mening till och vips så var jag uppe i 800, hur lyckas jag? Det viktiga var i alla fall att jag hade gott om tid och fick ner allt vettigt jag ville ha med, tror jag.
En punkt att checka av, fyra punkter kvar.

Alldeles för lite sömn och...

....alldelesför mycket att göra
Är lagom slutkörd, skrev äntligen klart mitt gymnasiearbete igår kväll, asså jag säger bara HALLE-TO-THE-FUCKING-LUJAH! Dock är det massor av andra skolrelaterade saker som jag måste ta itu med nu. De kommande två veckorna kommer vara rena helvetet för mig men när de passerat, då jävlar!

Hur mitt påsklov och veckan efter kommer att se ut:
V.16 - Plugga, dansa, plugga, jobba, plugga, hämta mamma på arlanda, plugga, fira Samuel, dansa, plugga, uppträda på KPOP+, jobba, nämnde jag att jag kommer att plugga under lovet?
V.17 - MA 5 kursprov, SV NP (Tal) & MA 4 NP, en på onsdagen, en på torsdagen och en på fredagen. Min veckan kan inte bli mycket bättre. Kan ju säga redan nu att jag kommer festa galet när alla tre proven är över, you bet!
Nej nu ska jag sova, måste få tillräckligt med sömn ikväll då jag inte fick det inatt, för att min underbara älskade tjocka katt på 6kg lade sig och började trampa på mitt bröst mitt från ingenstans....liksom kunde du inte bara legat kvar bredvid mig istället? Aja godnatt mina fina!
 
#Virrpanna #Nollkoncentration #Stressad

Dagens horoskop 6/4


Don't believe it though.HP

Högskoleprovet är äntligen över och jag känner som många andra, lättnad, men samtidigt lusten att vilja gråta. Alltså how is that even possible?

Quote 4/4

You are gonna catch a cold, from the ice inside your soul...

Helt slutkörd

Åkte lite tidigare till gymmet med syrran idag för att dansa en stund innan skivstångsintervallen som vi bokat in oss på kl.19. De första 30 minutrarna av passet var a piece of cake, men snart därefter undrade jag verkligen om jag gjort rätt val, vad hade jag gett mig in på, ett 75 minuters pass, varav det var 45 minuter kvar....Kan ju säga att jag kände mig som en ny människa efteråt ahah...genomsvettig och helt mör i kroppen, precis så man ska känna.
Sen så vill jag tillägga att (jag tycker att) Catrin är den bästa instruktören på friskis i farsta, lätt! Rekommenderar er att gå på skivstångsintervallen som hon håller på torsdagar!
Efter det härliga passet så gick vi till den lilla salen och dansade i drygt en halvtimme till innan vi gav upp och drog oss hemåt. Summering: Bra slut på dagen!

Nu ska jag sova, godnatt allihopa!
Puss & Kram

Quote 3/4

Let me tell you something, Hope is a dangerous thing. Hope can drive a person mad
 
 

Quote 2/4

"It does not matter how slow you go so long as you do not stop."
 

Quote 1/4

 Everyone says that love hurts. But that isn't true.
Loneliness hurts. Rejection hurts. Losing somebody hurts.
Envy hurts. Everyone gets these things confused with love.
But in reality love is the only thing in this world that covers up all pain and makes someone feel wonderfull again.